Toch nog maar even teruggaan

Soms zie ik iets waarvan ik denk “Dat moet op de foto!” In dit geval was het een enorme paddestoel langs de rand van de weg. Alleen was ik op dat moment aan het hardlopen en net begonnen aan een interval. Niet echt het beste moment om te stoppen. Tijdens een rustige duurloop heb ik daar niet zo’n probleem mee, maar op dit punt van mijn training kwam het even niet uit. En dan was het ook nog maar de vraag of een iPhone-foto recht zou dan aan die paddestoel. Eerlijk, ik heb nog nooit zo’n groot exemplaar gezien. En langs de weg is ook wel de laatste plek waar ik zoiets zou verwachten.

Goed, ik ben dus doorgelopen, maar later op de dag wel naar die plek teruggekeerd. Deze keer ook met een betere camera. En dan blijkt een systeemcamera met kantelbaar scherm toch erg fijn om foto’s van de onderkant van de paddestoel te maken.

Wat voorbijgangers vroegen zich af wat ik daar toch allemaal deed in de regen in de berm. Maar uiteindelijk sprak de grote oranje hoed van de paddestoel voor zich.

Reacties zijn gesloten.