Fotoshoot op de Polefitnessconventie 2013

Gisteren was het dan zover: de fotoshoot tijdens de Pole fitnessconventie 2013. Deelnemers en toeschouwers van het NK Pole fitness konden zich opgeven voor een fotoshoot tijdens welke men zichzelf in verschillende paaltechnieken kon laten vastleggen.

De fotoshoots vonden plaats op een schitterende locatie: in de Dome van Club Eclipse in Rotterdam. De Dome bestaat uit een grote glazen koepel, laat dus van alle kanten licht toe en biedt uitzicht rondom.

De fotoshoot heb ik samen met Belinda Seine van Pole fitness verzorgd. Belinda is Pole fitness professional, master trainer en expert in het lesgeven in Pole fitness technieken. Tijdens de fotoshoot zorgde zij ervoor dat de deelneemsters de technieken goed uitvoerden en waar nodig draaide ze hen nog even in de goede richting voor de foto. Dit om te zorgen dat de deelneemsters zo goed mogelijk op de foto kwamen. Al met al een zeer gave fotoshoot.

Later op de dag heb ik ook nog foto’s gemaakt tijdens het NK Pole fitness, dat voor de tweede keer op een rij gewonnen werd door Victoria Visser.

Victoria

Reacties zijn gesloten.